Skip to content

 

Om oss – Kontakten AS
Kontakten AS ble etablert i 1991 av Niels Jacob Knagenhjelm, med en drøm om å tilby noe helt spesielt innen elektrogrossistbransjen. Fra vår beskjedne begynnelse som en liten elektrogrossist, har vi alltid vært drevet av ønsket om å skape en unik kjøpsopplevelse for våre kunder.

En ny æra begynner
2023 markerer et spennende nytt kapittel i vår historie. Fra og med 1. oktober har Kontakten nye eiere som bringer med seg friske ideer og en lidenskap for innovasjon. Vår dedikasjon til å levere kvalitet og service forblir uendret, men vi er nå rustet til å utforske nye horisonter.

Ny nettbutikk – Nær deg, uansett hvor du er
Vi er stolte av å introdusere vår nye nettbutikk, en digital utvidelse av vår forpliktelse til tilgjengelighet og kvalitet. Med en brukervennlig plattform og et bredt spekter av produkter, er vi nå bare et klikk unna!

En ny tidsalder på en ny adresse
Med blikket stødig festet mot fremtiden, har vi også fornyet vår fysiske tilstedeværelse. Fra 1. november 2023, flyttet vi vårt hovedkontor til Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen, (Oppegård næringspark). Dette flyttet markerer vår overgang fra våre etableringslokaler i Lillestrømveien 801 i Kirkebygda på Enebakk – et sted fylt med historie og mange minneverdige øyeblikk.

Effektiv logistikk fra nytt lager
For å sikre effektivitet og rask levering, har vi også etablert et nytt lager i Glynitveien 21, 1400 Ski, beliggende i Ski næringspark. Dette strategiske trekket sikrer at vi kan møte våre kunders behov raskere og mer effektivt enn noen gang tidligere.

Vår reise fortsetter
Kontakten AS står i dag som en stolt aktør i elektrogrossistbransjen, takket være en historie fylt med lidenskap, innovasjon og et ubøyelig ønske om å tilby det beste til våre kunder.
Vi ser frem til å fortsette denne reisen med deg.