Vi er stolte medlemmer av Elektroforeningen (EFO)!

 

efo logoB450x154px

Vi er glade for å kunngjøre at vi nå er offisielle medlemmer av Elektroforeningen (EFO), en av Norges ledende bransjeforeninger for leverandører og grossister av elektroteknisk materiell, utstyr og løsninger. Dette medlemskapet markerer et betydningsfullt skritt for vår bedrift, og vi er begeistret for de mulighetene dette åpner opp for oss.

Hvorfor medlemskap i EFO er viktig
I en tid der elektrifisering er nøkkelen til å redusere klimautslipp og fremme ny verdiskaping, ser vi vårt medlemskap i EFO som et strategisk viktig valg. Elektroforeningen deler vår visjon om en elektrisk fremtid og jobber aktivt for å sikre gode rammevilkår som fremmer elektrifisering på alle nivåer.

Tilgang til EFObasen
Som medlemmer får vi nå tilgang til Norges største varadatabase for elektroprodukter, EFObasen. Denne omfattende databasen inneholder rundt 260 000 produkter med tilhørende produktinformasjon, noe som gir oss en uvurderlig ressurs for å optimalisere vår produktkatalog og forbedre vår markedsføring. EFObasen hjelper oss å digitalisere vår produktinformasjon og effektivisere hele verdikjeden fra leverandør til sluttbruker.

Vår forpliktelse til en elektrisk fremtid
Elektroforeningen har som mål at Norge skal bli verdens første helelektriske samfunn, og vi er stolte av å være en del av denne ambisiøse visjonen. Vi tror på elektrifisering som en sentral løsning for å redusere klimautslipp og utvikle ny grønn verdiskapning. Gjennom vårt medlemskap i EFO forplikter vi oss til å bidra aktivt til denne overgangen.

Fordeler ved medlemskap i EFO
– Digitalisering av produktinformasjon: Ved å benytte EFObasen kan vi sikre at våre produkter er oppdatert med riktig informasjon og egenskaper, noe som forenkler innkjøp og vedlikehold for våre kunder.
– Beslutningsstøtte: Gjennom tilgang til regelmessige bransjestatistikker og analyser, får vi verdifull innsikt i markedstrender og utvikling, som hjelper oss å ta informerte beslutninger.
– Sikring av rammevilkår for elektrifisering: EFOs sterke samarbeid med både næringsliv og miljøorganisasjoner bidrar til å forme rammevilkårene som er nødvendige for å drive elektrifisering fremover.

Et skritt mot fremtiden
Vi ser frem til å samarbeide med Elektroforeningen og deres medlemmer for å fremme elektrifisering og bærekraftig utvikling i Norge. Vårt medlemskap i EFO styrker vår posisjon i bransjen og gir oss de verktøyene vi trenger for å være gode innen elektrotekniske løsninger.
For mer informasjon om Elektroforeningen og deres arbeid, besøk https://www.efo.no