Kontakten AS inngår samarbeid med Skårebo AS

259157705 224009603174195 304748988087833612 n

Vi er glade for å kunngjøre et spennende nytt samarbeid mellom Kontakten AS og Skårebo AS. Skårebo AS, et datterselskap av det svenske Skårebo AB, er kjent for sin ekspertise innen elbilladere og tilbehør.

Med denne alliansen kan vi nå tilby våre kunder et omfattende utvalg av produkter til svært konkurransedyktige priser.

Innovasjon og kvalitet

Skårebo AB har etablert seg som en ledende aktør på markedet for elbilladere i Sverige. Deres produktportefølje inkluderer alt fra høykvalitets ladestasjoner til en rekke tilbehør som sikrer en effektiv og trygg lading av elektriske kjøretøy. I tillegg tilbyr de smarthusprodukter som integrerer sømløst med moderne hjem.

Fordeler for våre kunder

Gjennom samarbeidet med Skårebo AS kan Kontakten AS nå tilby et bredere spekter av produkter som dekker alle behov innen elbillading og smarthusteknologi. Våre kunder vil dra nytte av:

– Et bredere produktsortiment: Alt fra avanserte ladeløsninger til smarte hjemmekontrollsystemer.

– Konkurransedyktige priser: Vår avtale med Skårebo AS gir oss muligheten til å tilby førsteklasses produkter til uslåelige priser.

– Innovativ teknologi: Skårebo AB er kjent for å være i forkant av teknologiutviklingen innen elbillading og smarthus, noe som sikrer at våre kunder alltid har tilgang til de nyeste og mest effektive løsningene på markedet.

– Prosjektering av ladestrukturer: Skårebo AS tilbyr også sin omfattende ekspertise innen prosjektering av ladestrukturer for større anlegg, noe som gjør det enklere å planlegge og implementere effektive ladesystemer.

– Rask levering i hele Norge: Med vårt samarbeid kan vi garantere rask og effektiv levering av produkter til hele Norge, slik at du alltid har tilgang til det utstyret du trenger når du trenger det.

En lys fremtid

Dette partnerskapet markerer et viktig skritt fremover for Kontakten AS. Vi er begeistret over muligheten til å utvide vår produktlinje og tilby våre kunder innovative løsninger som møter dagens og morgendagens behov. Sammen med Skårebo AS ser vi frem til å levere produkter og tjenester som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger.

Vi inviterer alle våre kunder og partnere til å utforske de nye produktene som nå er tilgjengelige gjennom vårt samarbeid med Skårebo AS. For mer informasjon, besøk vår hjemmeside eller kontakt oss direkte.