Skip to content

 

Miljofyrtarn v3 Banner 1920x1080px

Vi er stolte av å kunngjøre at Kontakten AS nå har blitt miljøfyrtårn-sertifisert!

Dette er et betydelig skritt i vår satsning for å bli mer miljøbevisste, og det er et resultat av hardt arbeid og dedikasjon fra hele organisasjonen, ledet av vår daglige leder, Tom L. Uttakleiv.

Som en ansvarsbevisst bedrift har vi alltid hatt fokus på vårt miljøansvar, og denne sertifiseringen er en bekreftelse på vårt engasjement for bærekraftige praksiser. Vi er fast bestemt på å delta i det grønne skiftet og bidra til å forme en mer bærekraftig fremtid for våre kommende generasjoner.

Vår innsats for å oppnå miljøfyrtårn-sertifisering har vært omfattende og inkludert en gjennomgang av vår drift og hele verdikjeden. Vi har gjennomført tiltak for å redusere vårt miljøavtrykk, inkludert energieffektivisering, avfallshåndtering, og reduksjon av utslipp. Vi har også styrket vårt samarbeid med leverandører som deler vårt miljøfokus.

Vi ser på miljøfyrtårn-sertifiseringen som en milepæl i vår reise mot en mer bærekraftig fremtid. Den inspirerer oss til å fortsette vår innsats for å minimere vår påvirkning på miljøet og samtidig opprettholde kvaliteten og effektiviteten i våre tjenester.

Vi takker våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere for deres støtte og engasjement i denne reisen. Sammen vil vi fortsette å arbeide for en grønnere og mer ansvarlig fremtid, hvor miljøbevissthet er en sentraldel av vår bedriftskultur.